Menu Sluiten

Rok op maat

Rok

Als taille en heupen niet overeenkomen met de standaard confectiemaat, dan heb je een probleem bij het kopen van een rok.

Het is prettig als de rok mooi slank om de heupen valt en niet knelt of af staat in je taille.

Voor de rok hebben we drie basismodellen: een rechte rok (kokerrok of pencil skirt), de gerende rok (A-lijn) en de klokrok (is schuin gesneden en waaiert wijd uit). Als je een korte taille hebt kan de tailleband vervelend in de weg zitten. Kies dan voor een rok zonder tailleband. Het model van de rok kan verder aangepast worden met één of meerdere naden en splitten. Bijvoorbeeld een mooie chique loopsplit aan de achterkant. Als u de rok een sportief uiterlijk wilt geven kunnen de naden afgewerkt worden met verschillende stiksels, al of niet in contrasterende kleuren.

Bent u gevoelig voor bepaalde stoffen, zoals wol, dan kunnen we de rok volledig laten voeren.

Als wij iemand opmeten, gebruiken we meestal twee verschillende maten voor de verschillende kledingstukken om de maatkleding samen te stellen.

U kunt maatkleding als losse kledingstukken bestellen. Voor een combinatie (broek + jasje, rok + jasje, jurk + jasje etc.) in dezelfde stof is er een prijsvoordeel.