Menu Sluiten

Overjas Dames op maat

Overjas Dames

Sentate maakt Made To Measure kleding in stoffen van verschillend gewicht. Op deze manier kunt u een stijlvolle garderobe opbouwen met kleding voor elk seizoen. 

Maar als de winter haar intrede doet en de temperatuur daalt, zouden wij altijd adviseren om te investeren in een prachtig aangemeten overjas of bodycoat om de uitstraling compleet te maken.

De bodycoat is in de basis een jasje, maar dan van zwaardere stof en wordt direct over een blouse (eventueel met gilet) gedragen. De overjas wordt ook van zwaardere stof gemaakt, maar is bedoeld om over een jasje heen te dragen.

Opties

De opties voor jasjes zijn, met wat uitzonderingen, ook beschikbaar voor de bodycoat. De lijst met opties voor de overjas is niet zo uitgebreid, maar we gaan er hierbij van uit, dat er een jasje onder gedragen wordt.

Natuurlijk is er een ruime keuze uit stoffen voor een aangemeten jas. Er zijn lichte en zware wollen en katoenen stoffen in effen kleuren of met visgraatmotief.

Een Made To Measure jas is een mooie investering, omdat het uw uitstraling helemaal af maakt, u stijlvol beschermt tegen de elementen tijdens de winter en, mits goed verzorgd, u jarenlang plezier geeft.