Menu Sluiten

Overhemd en polo

Overhemd op maat

Een confectiemaat overhemd past alleen iemand met confectiematen. En die zijn er niet zo veel. Met als gevolge dat menig overhemd te krap of juist veel te ruim zit. Dat de mouwen te kort of te lang zijn. Vaak is een overhemd na een jaar gebruik zodanig verwassen dat alles gekrompen is. 

En een nieuw overhemd van het favoriete merk ziet er dan weer niet uit, zoals je het graag hebt. Dan zit er geen borstzak op. Of de kraag is dan wel erg modieus. 

Door te kiezen voor een overhemd op maat krijgt u een persoonlijk en uniek overhemd. 

Uw overhemd wordt door ons aangemeten naar uw lichaamsmaten. Daarbij kunt u de pasvorm (getailleerd, normaal of wijd) van  het overhemd kiezen.

Maar als u een favoriet overhemd heeft, dan kunnen wij er, qua maatvoering, een getrouwe kopie van maken. 

Aanpassingen

In alle gevallen kunnen we vervolgens het ontwerp van het overhemd helemaal aan uw smaak aanpassen. Bijvoorbeeld de lengte van het overhemd. Die kun je zo lang of kort kiezen als je wilt. Of de lengte van de mouwen (elke gewenste lengte). En hoeveel borstzakken je wilt hebben. Uw eigen monogram kunnen we, zonder meerprijs, bijna overal op het overhemd laten aanbrengen.

Voor de kraag, sluiting en de manchetten is er een keuze uit een groot aantal varianten 

Tot slot zijn er legio mogelijkheden om het overhemd van contrastkleuren te voorzien.

Poloshirt op maat

Een variant op het overhemd is het poloshirt. Omdat een poloshirt bedoeld is voor sportieve activiteiten, worden er ook wat andere eisen aan gesteld. De technologie van het maken van een poloshirt is dan ook anders dan voor een overhemd.

Tegen meerprijs kunnen wij een logo overzetten naar een patroon, wat op het poloshirt gezet kan worden.

Tenslotte zijn er veel mogelijkheden voor contrastkleuren op de kraag, borstzak, manchetten,  mouwen, knopen en stiksels.