Menu Sluiten

De perfecte jurk voor kerst!

Ja! Dát is ‘m, de perfecte jurk voor Kerst! Nee mevrouw, we hebben deze alleen nog maar in de kleine maat. Oh, maar die is ook hartstikke leuk! Heeft u ‘m ook in mooi rood? Ehh, anthraciet kleedt u ook mooi af, hoor.
Bij deze krijg ik de rits de laatste 10 centimeter niet dicht. En nee, ik wil geen laarzen aan doen omdat de broek te kort is.

De perfecte jurk voor Kerst

Hoe je de kerstavond ook doorbrengt. Met een zelf gemaakt kerstdiner. Of ontspannen uit eten gaan. Lekker van de zon genieten in warmere streken. Het geeft toch een extra feestelijk tintje als je iets speciaals aan kunt trekken voor die gelegenheid. En zo ging Alice dus ook op stap.
Ze kwam nogal gedesillusioneerd thuis. Zonder Kerst-outfit.

Moet het dan per sé een galajurk zijn? Nou nee. Een mooie combinatie is net zo feestelijk. Dat kan een pak met een spectaculaire blouse zijn. Maar ook een jurk, die met wat extra accessoires een heel ander aanzien krijgt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat het goed past. Een pak met een hoogwaterbroek en laarzen doet het niet echt.

De perfecte jurk voor Kerst

En wat is dan de perfecte jurk voor Kerst? Eenvoudig. De jurk die je goed past en waar je blij van wordt. Als je hem aantrekt, voel je je helemaal op je gemak en je weet dat je er goed uitziet. Die kruipt niet naar boven of andere nare dingen. De perfecte jurk , dus.

Let er alleen wel op dat maatkleding een levertijd heeft. Reken op ongeveer een maand om teleurstelling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *