Menu Sluiten

Dames jasje op maat

Dames jasje

Confectiematen gaan uit van standaardmaten. Vooral bij een dames- jasje of blazer gaat dat vaak fout.
De taille zit te hoog of te laag, de mouwen zijn te kort of te lang, het jasje sluit niet mooi om de borst of past niet goed om de heupen.
We merken, dat het eerder regel dan uitzondering is dat je voor een jasje twee pasmodellen moet gebruiken om het jasje passend te krijgen.

Hier geldt heel zeker: eigenlijk heeft elke vrouw recht op haar eigen jasje.

We hebben drie modellen als uitgangspunt voor onze jasjes: een standaard model met figuurnaden,  een model met coupenaden waarmee meer taillering mogelijk is, of een kort model. Dit lijkt weinig, maar omdat we erg veel kunnen veranderen, zijn de variaties enorm. Om te beginnen kan je zelf de lengte van het jasje (dat kan variëren van boven de heup tot halverwege de kuit) en van de mouwen (korte mouw tot lange mouw) kiezen. Voor de sluiting kunnen we kiezen uit een sluiting met een enkele rij van 1 tot 3 knopen of voor een sluiting met een dubbele rij knopen (double breasted) met 1 tot 3 knopen. De bovenste sluitknoop kunnen we hoger of lager plaatsen. We kunnen de revers van het jasje of blazer als klassiek vallend, opstaand of als sjaalkraag leveren, waarbij de revers ook nog in een contrastkleur gemaakt kunnen worden.

Weten wat er nog meer mogelijk is?

De lijst met mogelijke aanpassingen is lang. Wat vind je mooi of wat heb je nodig, een chique kort jasje met paspel zakken of een sportief jasje met opgenaaide zakken en elleboogstukken. De keuze is aan u. U kunt natuurlijk nog een stapje verder gaan. Zoek dan een bijzondere voering uit in contrastkleur of eentje van BusinessPunks of uit de collectie Fancy Linings.

Met het monogram aan de binnenzijde is het helemaal uw jasje. Wilt u weten wat nog meer mogelijk is, neem dan contact met ons op, we leggen het u graag uit.