Menu Sluiten

Damesbroek op maat

Damesbroek

De maat van het pasmodel voor de broek zal zelden hetzelfde zijn als voor het jasje of de blouse.
Meestal heb je niet één confectie maat maar twee of meer.

De broek wordt aangepast aan je figuur. Niet alleen de lengte van de pijpen, maar ook de zithoogte.
Hierdoor krijg je een comfortabele broek, die prettig zit.

Je kunt je eigen model uitkiezen. Draag je je broek op de heup of liever in je taille. De ritssluiting zit naar keuze aan de voor- of zijkant en is verborgen. De broek kan mooi glad om je heupen vallen of je kunt kiezen voor bandplooien. Er zijn veel mogelijkheden voor broekzakken aan de voorkant. Zowel voor grote als voor kleine. Voor de achterzakken bestaan er twee soorten. Of je besluit om helemaal geen zakken te nemen. Door de keuze van de stof krijg je een sportieve broek of een chique model met geperste vouw.

Voor de voering in de pijpen heb je drie opties: geen voering, een voering tot aan de knie en een volledige voering van de pijpen. Deze laatste optie is voor mensen, die allergisch voor bijvoorbeeld wol zijn

Als wij iemand opmeten, gebruiken we meestal twee verschillende maten voor de verschillende kledingstukken om de maatkleding samen te stellen.

U kunt maatkleding als losse kledingstukken bestellen. Voor een combinatie (broek + jasje, rok + jasje, jurk + jasje etc.) in dezelfde stof is er een prijsvoordeel.

Model

Soms staan smalle korte pijpen goed. Maar ben je zelf smal, dan kunnen wat wijdere pijpen beter bij je passen. Kies je een mooie soepele stof dan kun je kiezen voor een wijde elegante pijp à la de losse stijl van Marlene Dietrich.

Welke stijl je ook wilt: de wijdte van de pijpen kan vrij gekozen worden. Van ‘skinny’ via recht naar jaren 70 pijpen. Voor de afwerking van de onderkant kun je kiezen uit een omslag, afwerking zonder omslag en eventueel een kleine split. Als je nog geen keuze voor de lengte kunt maken, dan kun je de onderkant ook onafgewerkt laten.